Ελλάδα

Τρελαίνει κόσμο το Λαύριο!

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Λαύριο. Με φανταστική εμφάνιση στο 4ο δεκάλεπτο, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πέρασε από την έδρα του ΓΣΛ Φάρου, επικρατώντας με 80-87.

Το… τρένο του Λαυρίου πέρασε και από την Λάρισα!

Πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση στην 4η περίοδο, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε 80-87 του ΓΣΛ Φάρου και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 8-3.

Στο 4-7 έπεσαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι για τρία δεκάλεπτα είχαν το πάνω χέρι στο ματς αλλά έχυσαν την… καρδάρα με το γάλα και γνώρισαν την έβδομη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Φανταστική εμφάνιση από τον Μουρ, ο οποίος είχε 16 πόντους με 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 6 κλεψίματα, ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο Λαμπ με 16 πόντους και ο Γουίγκινς με 12 και 6 ριμπάουντ. Ξεχώρισε ο Παπαντωνίου με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ από τους ηττημένους, όπως και οι Σάφτενααρ (19 π., 5 ρ.), Μπείντερ (14 π.).

Το ματς



Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο με το προβάδισμα να εναλλάσσεται διαρκώς. Το μεγαλύτερο προβάδισμα που πήρε μία εκ των δύο ομάδων ήταν το +4, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με τον ΓΣΛ Φάρο να προηγείται με 25-22. Λαμπ και Μουρ ανέλαβαν δράση στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Λαύριο βρέθηκε στο +7 (27-34) αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα να μαζέψουν την διαφορά και να βρεθούν στο τέλος του ημιχρόνου ξανά μπροστά στο σκορ (43-39).

Μία από τα ίδια και στο τρίτο δεκάλεπτο. Ούτε ο Φάρος ούτε το Λαύριο δεν μπορούσε να ξεφύγουν ούτε για ένα… λεπτό στο σκορ και οδηγήθηκαν στην τελευταία περίοδο, χέρι-χέρι (64-62). Κάπου εκεί, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη γύρισε τον διακόπτη! Με φοβερό επιμέρους σκορ 25-16, το Λαύριο μετέτρεψε το ματς σε… πάρτι και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 87-80.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 18-17, 21-23, 16-25

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x