Ελλάδα

Τρελαμένος ο Πασκουάλ, «μαντρώνει» τους παίκτες στο ΟΑΚΑ!

Πρωτόγνωρα -επί εποχής του- μέτρα από τον Τσάβι Πασκουάλ, μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη! Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM, ο Καταλανός τεχνικός είναι… τρελαμένος!

Ποιος είδε τον Τσάβι Πασκουάλ και δεν τον φοβήθηκε!

Η επομένη της συντριβής του Παναθηναϊκού Superfoods από την Μπαρτσελόνα βρήκε τον Καταλανό τεχνικό… τρελαμένο, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός και μάλιστα, ο 45χρονος πήρε μέτρα πρωτόγνωρα επί εποχής του!

Καταρχήν, αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα, ξημερώματα(!) Σαββάτου, άπαντες πήγαν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δουν βίντεο με όσα ΔΕΝ έκαναν σωστά στην αναμέτρηση της Βαρκελώνης. Καμία ξεκούραση, ούτε ανάσα!

Την ώρα, δε, που έπαιζε το βίντεο, ο Πασκουάλ ήταν σε έξαλλη κατάσταση, κάνοντας δεκάδες παρατηρήσεις στους παίκτες του! Οι στενοί συνεργάτες του, μάλιστα, έλεγαν πως πρώτη φορά τον βλέπουν έτσι…

Μην ξεχνάμε, ωστόσο, πως ήταν και η πρώτη, ίσως, φορά από τότε που κάθισε στον «πράσινο» πάγκο, που όλοι, σχεδόν, οι βασικοί του παίκτες έκαναν, λες και ήταν…συνεννοημένοι, τη χειρότερη εμφάνισή τους επί των ημερών του!

Τα μέτρα από τον Πασκουάλ, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Γιατί, το Σάββατο (14/10), το πρόγραμμα περιελάμβανε κανονική προπόνηση, σε υψηλούς ρυθμούς και όχι προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά τους αγώνες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά!

Μάλιστα, ο Πασκουάλ όρισε προπόνηση και για το πρωί της Κυριακής (15/10), λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (18:00) στο ΟΑΚΑ, ενώ «έκοψε» το ρεπό της επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα, έπεται συνέχεια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x