NBA

Τρέλανε τους Τζαζ και τα… νούμερα ο Γουέστμπρουκ!

Αποφασισμένος να τελειώσει κάθε συζήτηση για το ποιος θα είναι ο MVP έδειξε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ! Κάνοντας το 30ο triple-double για φέτος (και 4ο σερί) οδήγησε τη Θάντερ σε τεράστια νίκη επί των Τζαζ

Άλλη μια βραδιά όπου έμοιαζε… εξωγήινος και μη αντιμετωπίσιμος από τους αντιπάλους του κατέγραψε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Σε δαιμονιώδη κατάσταση, ο ηγέτης της Θάντερ συνέχισε να τρελαίνει τα νούμερα και υπέγραψε μεγάλη νίκη επί των Τζαζ (109-106).

Και πώς να μη συμβεί αυτό από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι με το 30ο φετινό triple-double (και τέταρτο συνεχόμενο), σημειώνοντας συνολικά 43 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Πέραν δε των ασύλληπτων επιδόσεών του, αποδείχθηκε καθοριστικός και στο τέλος, αφού χρειάστηκε να πετύχει 15 πόντους στο τελευταίο δίλεπτο, ώστε η ομάδα της Οκλαχόμα να ανατρέψει το καθοριστικό προβάδισμα που φαινόταν να έχουν οι φιλοξενούμενοι.



Εκτός του Γουέστμπρουκ όμως, όργια έκανε και ο Γιόκιτς. Απέναντι στους Μπουλς, ο φοβερός Σέρβος των Νάγκετς κατέγραψε το τρίτο του triple-double (19 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και επέτρεψε στην ομάδα του να αλώσει με άνεση το Σικάγο (125-107).

Εξίσου φοβερός ήταν και ο Μάρκους Μόρις στο Ντιτρόιτ, με τον άσο των Πίστονς να κάνει ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους και να οδηγεί την ομάδα του σε ανατροπή και νίκη επί των Μπλέιζερς (120-113).

Κατά τ’ άλλα, καταιγίδα ήταν οι Γκρίζλις και με «καυτούς» τους Κόνλεϊ και Γκασόλ (29 και 28 πόντοι αντίστοιχα) καθάρισαν με το χορταστικό 130-112 τους Σανς. Όσο για τους Χόρνετς, καθοδηγήθηκαν άψογα από τον Γουόκερ (που σταμάτησε στους 30 πόντους) και πέρασαν νικηφόρα από το «Staples Center» με το 109-104 επί των Λέικερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x