Euroleague

Τρινκιέρι: «Δεν πιστεύω στα θαύματα»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δήλωσε πως η Μπάμπεργκ δεν νίκησε από… θαύμα, αλλά επειδή το πίστεψε ακόμη κι όταν βρέθηκε στο -26 απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Αποτέλεσμα της αγωνιστικής μεταμόρφωσης και προπαντός της πίστης των παικτών του ήταν η επιστροφή της Μπάμπεργκ από το -26 και τελικά η νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 84-81, όπως δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει να κερδίζω ένα ματς στο οποίο χάνει η ομάδα μου με 26 πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν εφιάλτης, αν ρωτούσες τους παίκτες μου ‘πώς σε λένε’ θα απαντούσε λάθος. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Και μετά κάναμε ένα πολύ αποτελεσματικό δεύτερο δεκάλεπτο και αρχίσαμε να πιστεύουμε. Δεν πιστεύω στα θαύματα. Αυτά δεν είναι για το μπάσκετ, αλλά για πιο σημαντικά πράγματα. Αν όμως δουλέψεις σκληρά και έχεις πίστη σ τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις τις ευκαιρίες στον εαυτό σου. Αυτό κάναμε κι εμείς. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, βγάλαμε μεγάλες φάσεις και όλοι βοήθησαν. Είναι η μεγαλύτερη νίκη που μπορώ να φανταστώ, όλοι συνέβαλαν σε άμυνα κι επίθεση», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x