Ελλάδα

Τρόντζος: «Οι οπαδοί να επιβραβεύσουν τον κύριο Αγγελόπουλο»

Την άποψη πως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ πρέπει να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της «Ένωσης» και να επιβραβεύσουν τον Μάκη Αγγελόπουλο για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα, εξέφρασε ο Γιώργος Τρόντζος.

Κάλεσμα στους φίλους της ΑΕΚ προκειμένου να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της «Ένωσης» και να επιβραβεύσουν τον Μάκη Αγγελόπουλο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, απηύθυνε ο Γιώργος Τρόντζος.

Ο παλαίμαχος παίκτης της «Βασίλισσας» παραχώρησε συνέντευξη στο match programme της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στην Εστουδιάντες, όπου χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επιλέγει να τιμά την ιστορία του συλλόγου.

Τέλος μιλώντας για τον Γιώργο Τσαλμπούρη, είπε πως φέτος ήρθε η ώρα να του δοθεί χρόνος συμμετοχής ώστε να καταφέρει να
ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο match programme:

Για την αντιμετώπιση που έχουν οι παλαίμαχοι παίκτης της ΑΕΚ από την διοίκηση της ομάδας:
«Είναι ευχάριστο που για πολλοστή φορά ο κύριος Αγγελόπουλος τιμά την ιστορία. Όλοι ξέρουμε για τις δράσεις της ΚΑΕ που θα κορυφωθούν με την ταινία για την Βασίλισσα. Για εμάς είναι πάντα ό,τι ξεχωριστό εκείνη η νύχτα της 4ης Απριλίου. Δεν έχουν ξεθωριάσει ποτέ οι εικόνες από το μυαλό μας. Και πώς να ξεθωριάσουν; Αφού φροντίζει να μας το θυμίζει ο κόσμος. Τόσα χρόνια πέρασαν και όμως ακόμα με σταματάνε στο δρόμο για να μου πουν και την τελευταία λεπτομέρεια για τον τελικό με την Σλάβια».

Για τους φίλους της Ένωσης:
«Η δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ είναι γνωστή. Θεωρώ ότι οι οπαδοί μας πρέπει να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας και παράλληλα να επιβραβεύσουν τον κύριο Αγγελόπουλο. Χωρίς τον κόσμο μας δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Είμαι βέβαιος όμως, ότι θα έρθουν στο ΟΑΚΑ».

Για τον Γιώργο Τσαλμπούρη:
«Μακάρι να φτάσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά στο Champions League, που φέτος έχει ακόμα πιο ισχυρές ομάδες. Επίσης θέλω να πω ότι ήρθε η ώρα να δοθεί χρόνος στον Γιώργο Τσαλμπούρη. Είναι μεγάλο ταλέντο. Χρειάζεται σωματικό και μυϊκό βάρος. αλλά τον πιστεύω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x