Ευρώπη

Τσαϊρέλης: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον Άρη»

Δύσκολη αποστολή έχει ο Άρης στη Βόννη, αλλά σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη οι «κίτρινοι» είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ομάδα που είναι «ή του ύψους ή του βάθους» χαρακτήρισε την Βόννη ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος τόνισε πως ο Άρης θα έχει δύσκολη αποστολή στη Γερμανία, αλλά είναι αναγκασμένος να πάρει τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας, αν θέλουμε να ελπίζουμε, ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν είμαστε και στην καλύτερη θέση βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, θα είναι, όμως, δύσκολο παιχνίδι, γιατί ειδικά εκτός έδρας έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ στο www.arisbc.gr.

Για την καθυστέρηση των 4 και πλέον ωρών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Είχαμε και αυτό το απρόοπτο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας. Συμβαίνουν αυτά».

Για την Βόννη: «Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τρέχουν πολύ, σουτάρουν πολύ, παίζουν πολύ transition. Αν μπουν τα σουτ τους, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, αν δεν μπουν, μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x