Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι απέναντι στον Πανιώνιο»

Για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο σέντερ του Ηφαίστου Λήμνου, Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της πρεμιέρας της Basket League θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ο Ήφαιστος Λήμνου, όπως σημείωσε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ο σέντερ της ομάδας του Μανωλόπουλου, Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Παράλληλα, επισήμανε ότι θα είναι μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τους «νησιώτες».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ο Μιχάλης Τσαϊρέλης:
«Καλησπέρα σε όλους,

Η δεύτερη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League μας φέρνει απέναντι σε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Πανιώνιο. Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα, μας έφτιαξε την ψυχολογία και δουλέψαμε πολύ καλά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το διπλό.

Η αλήθεια είναι πως στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στηριχθήκαμε στην άμυνα μας η οποία μας βοήθησε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας στην πρεμιέρα. Είχαμε διάθεση και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην επίθεση και πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε καθημερινά. Όσο περνούν οι μέρες, όλοι μας προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις που υπάρχουν και σε όσα ζητούν οι προπονητές μας.

Σε αυτό το ματς θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα που ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική αλλά αντέδρασε στο παιχνίδι του Κυπέλλου και σίγουρα θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική. Από την πλευρά μας, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Να δείξουμε βελτίωση στο παιχνίδι μας, διατηρώντας την καλή μας άμυνα και να παλέψουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x