Ελλάδα

Τσαλδάρης: «Νίκη για την ψυχολογική ώθηση»

Την ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας θα ψάξει η Δόξα Λευκάδας, με μία νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Στα λάθη και τις αδυναμίες της, μετά τις ήττες από Προμηθέα Πάτρας και Ολυμπιακό, έχει δουλέψει η Δόξα Λευκάδας και πλέον είναι έτοιμη για τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Τσαλδάρης:

«Στην τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας τον πιο δύσκολο αγώνα μέχρι τώρα στον εφετινό μαραθώνιο. Παίζουμε εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι βέβαιο ότι περιμένει την συγκεκριμένη αναμέτρηση προκειμένου να πετύχει την πρώτη του νίκη και να δείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Έχουμε να παίξουμε σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πως να κερδίζει μέσα στο “σπίτι” της. Άλλωστε, αυτό το έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Προμηθέα στην Πάτρα και τον Ολυμπιακό στην Λευκάδα δουλέψαμε πάνω στα λάθη και τις αδυναμίες.

Προετοιμαστήκαμε για να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι σε ένα εκτός έδρας αγώνα που μπορεί να μας δώσει εκτός από τους δύο βαθμούς και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x