Ελλάδα

Τσάμης: «Μας έλειπαν η θέληση, η ψυχή και το πάθος»

Στα στοιχεία που έλειψαν από τον Προμηθέα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και στην πίστη που έχει στην ομάδα για ανάταση στάθηκε οι Άγγελος Τσάμης, ενόψει του ματς με τον Απόλλωνα.

Σίγουρος πως ο Προμηθέας θα διορθώσει τις αδυναμίες του στη συνέχεια της Α1 εμφανίστηκε ο Άγγελος Τσάμης, στο blog του ενόψει του ματς με τον Απόλλωνα.

Ο παίκτης των Πατρινών εκθείασε το κλίμα στο «Τόφαλος» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας και τη στήριξη που δίνει στο σύνολο, τονίζοντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Γεια χαρά σε όλους!

Στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, βγαίνοντας για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο και βλέποντας το “Τόφαλος”, νόμισα πραγματικά ότι βρισκόμουν σε ένα γήπεδο της Γαλλίας. Και λέω Γαλλίας, γιατί είναι το πρωτάθλημα στο οποίο έχω αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Λιμόζ.

Ο Προμηθέας έφτιαξε με τέτοιο τρόπο την έδρα μας, έτσι ώστε να είναι, κατά γενική ομολογία, ένα γήπεδο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και, παράλληλα, τα παιχνίδια που δίνουμε εκεί να αποτελούν γιορτή για το μπάσκετ.Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Πάτρας, που ήρθε να μας υποστηρίξει κόντρα στον Άρη, αλλά, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε να τον ικανοποιήσουμε στο τέλος. Δουλεύουμε στις αδυναμίες μας κάθε εβδομάδα με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι το να παίζουμε καλό μπάσκετ και το να επιτύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Όσον αφορά την αγωνιστική που έρχεται, θα βρεθούμε αντίπαλοι με την άλλη ομάδα της Πάτρας, τον Απόλλωνα, ο οποίος είναι σαφέστατα ένας ιστορικός σύλλογος για την πόλη μας και όχι μόνο. Όμως, κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στην Α1 Εθνική. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συμπαίκτες μου δεν μπορούμε να σκεφτούμε
κάτι άλλο για το παιχνίδι του Σαββάτου πέραν της νίκης.

Γνωρίζουμε όλοι ότι μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά παρ΄ όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε όσο διαρκέσει το παιχνίδι προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τα στοιχεία του αγώνα που θα παίξουν ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος. Απλά σε ο,τι αφορά την ομάδα μου, είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια μας έλειπαν η θέληση, η ψυχή και το πάθος. Πιστεύω ότι αν τα έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, η συνέχεια για εμάς θα είναι πολύ καλύτερη.

Εύχομαι, πραγματικά, όλοι οι Πατρινοί να δουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο καλύτερος μέσα στο παρκέ να κερδίσει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x