Ελλάδα

Τσόχλας: «Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα»

Καλύτερη μέρα με την μέρα αναμένεται να είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόλλων Τσόχλας.

Ικανοποιημένος από την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Yesil Giresun με 96-82 αλλά και από την ενέργεια που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του δήλωσε ο Απόλλων Τσόχλας.

Ο 34χρονος γκαρντ τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι ο «δικέφαλος» θα βελτιώνεται συνεχώς ενώ σχετικά με την απουσίες των Χαραλαμπόπουλου και Κλάσεν τόνισε πως πρέπει η ομάδα να μάθει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paokbc.gr

Για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας σήμερα:
«Σίγουρα ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση η σημερινή. Είναι πολύ θετικό ότι αντιδράσαμε από τη χθεσινή ήττα. Μιλήσαμε, είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο και πιστεύω ότι βγάλαμε τα στοιχεία που θέλαμε. Το κυριότερο ήταν ότι μπήκαμε με πολλή ενέργεια στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο.
Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, να βάλουμε εύκολους πόντους, «ανοίξαμε» και το σκορ. Είχαμε μεγάλο πλουραλισμό σήμερα, αρκετοί παίκτες έβαλαν πολλούς πόντους, είχαμε 25 ασίστ και ήμασταν αρκετά πιο εύστοχοι από χθες. Έτσι ήρθε μια σχετικά εύκολη νίκη και μια καλή εμφάνιση σε ένα φιλικό παιχνίδι που είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα».


Για την πρόοδο της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα:
«Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο για την εποχή. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, δουλεύουμε σκληρά. Μέσα από τα φιλικά προσπαθούμε να βρούμε και τη χημεία μεταξύ μας».

Για τις απουσίες του Χαραλαμπόπουλου και του Κλάσεν και την ενσωμάτωση του Τρις:
«Είναι κάτι που μας δυσκολεύει αλλά είναι ένα και αυτό, ένα κομμάτι της προπόνησης. Πρέπει να μάθουμε πως θα αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις δυσκολίες που θα έχουμε και μέσα στη σεζόν. Σίγουρα, αυτά τα προβλήματα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε με πολλή συγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x