Ελλάδα

Τσόχλας: «Σήμερα δυστυχώς το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα»

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον ΓΣΛ-Φάρο, λόγω του θανάτου του πατέρα του Ηλία Παπαθεοδώρου, σύμφωνα με τον Απόλλωνα Τσόχλα.

Δίκαιη ήταν η νίκη του ΓΣΛ-Φάρου επί του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος τόνισε πως το μπάσκετ πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς μετά τη λήξη του ματς, πληροφορήθηκαν τον θάνατο του πατέρα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Σήμερα δυστυχώς το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς πληροφορηθήκαμε μετά το ματς την απώλεια του πατέρα του κόουτς. Εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στον κόουτς και να ευχηθώ καλή δύναμη. Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι παρασυρθήκαμε και μπήκαμε στον ρυθμό της αντιπάλου ομάδας, κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια στην άμυνα και δυστυχώς ούτε την συγκέντρωση και την ηρεμία για να ανακάμψουμε κατά την διάρκεια του ματς», ήταν τα λόγια του έμπειρου γκαρντ, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκανε δηλώσεις, αφού μετά το τέλος του παιχνιδιού πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x