Ευρώπη

Τζάκσον: «Πιέσαμε στην άμυνα και είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση»

Στην πίεση και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση απέδωσε την άνετη πρόκριση της Βιλερμπάν επί του Άρη ο Ντι Τζέι Τζάκσον.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λιόν τόνισε πως στο σερί 21-0 όλα πήραν το δρόμο τους στη συνέχεια, αφού σταμάτησαν τα τρίποντα των ψηλών των «κίτρινων», περιμένοντας ένα δύσκολο αντίπαλο στα προημιτελικά, ενώ ζήτησε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά: «Μετά το τάιμ άουτ στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε σερί 21-0. Είχαμε μεγάλη πίεση στην άμυνα, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, τους πιέσαμε σε όλο το γήπεδο.

Έπρεπε να προσαρμοστούμε αμυντικά στην επίθεσή τους, γιατί αφήναμε το 4άρι τους να σουτάρει τρίποντα ελεύθερος. Ήξερα ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς, είχαμε αυτοπεποίθηση και, μόλις κάναμε την προσαρμογή αυτή στην άμυνα, όλα πήραν το δρόμο τους.

Έβαλαν τα σουτ τους, αλλά με επιθετικότητα και προσαρμογές στην επίθεσή τους, τους βάλαμε πίεση. Προχωράμε στον επόμενο γύρο και είναι βέβαιο ότι στην επόμενη φάση θα έχουμε και πάλι έναν δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε αυτή την εικόνα σε κάθε δεκάλεπτο και σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x