NBA

Τζάκσον: «Θα είμαστε...τρομακτικοί φέτος»

Άκρως αισιόδοξος δηλώνει ο Ρέτζι Τζάκσον των Ντιτρόιτ Πίστονς ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Η περσινή χρονιά απετέλεσε ορόσημο για τον Ρέτζι Τζάκσον, καθώς με 18,8 πόντους και 6,2 ασίστ, έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, βοηθώντας τους Ντιτρόιτ Πίστονς να κατακτήσουν την 8η θέση και να μπουν στα πλέι-οφς, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Οι προσδοκίες φαίνεται πως αυξάνονται ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Τζάκσον να εμφανίζεται σίγουρος για την προσωπική του βελτίωση, αλλά και της ομάδας συνολικά. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Πίστονς, ο 26χρονος γκαρντ τόνισε:

« Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Είμαι έτοιμος να γίνω η φωνή της λογικής και της ηρεμίας για αυτή την ομάδα αλλά και να δώσω κίνητρο ώστε να πάμε μπροστά. Αλλά αναμένεται να είναι μια συλλογική προσπάθεια».

Σχετικά με τις προσδοκίες του κόσμου για αυτούς, ο Τζάκσον δήλωσε: « Νομίζω ότι το κοινό ψάχνει για μεγάλα ονόματα, όμως οι Πίστονς ποτέ δεν λειτουργούσαν έτσι. Θα το κάνουμε ομαδικά. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να πιστέψει σε εμάς. Θα βρούμε τον τρόπο. Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερη ευελιξία στο ρόστερ και μεγαλύτερο βάθος πάγκου. Νομίζω ότι θα είμαστε… τρομακτικοί φέτος. Αλλά ξέρετε κάτι? Δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό. Θα αφήσουμε τη χρονιά να μιλήσει από μόνη της».

Η αλήθεια είναι πως οι Πίστονς έκαναν λίγες και στοχευμένες κινήσεις το καλοκαίρι, όπως του πλέι-μέικερ Ις Σμιθ, αλλά και του θηριώδη Σέρβου, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενώ διατήρησαν το βασικό κορμό τους. Υπό την ηγεσία του Άντρε Ντράμοντ και φυσικά του Τζάκσον, τα «πιστόνια» αποκτούν το δικαίωμα να «γλυκοκοιτάζουν» μια διάκριση στη φετινή Ανατολική Περιφέρεια, η οποία αναμένεται άκρως ανταγωνιστική.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x