Ευρώπη

Τζεντίλε: «Δύσκολη χρονιά, αλλά έμαθα πολλά»

Πολύ δύσκολη, αλλά παράλληλα πολύ διδακτική, ήταν η φετινή σεζόν για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον Τύπο της Ιταλίας.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά αναφέρθηκε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, μιλώντας στον Τύπο της Ιταλίας.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods δήλωσε πως παρά την κακή σεζόν που έκανε, έμαθε πολλά, ενώ στο τέλος τόνισε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος τον απέκλεισε από την προεπιλογή της εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

«Η αποχώρησή μου από την Αρμάνι ήταν κάτι απότομο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά ευτυχώς τελείωσε. Κράτησα τα καλά, αλλά έμαθα ακόμη περισσότερα από τα δύσκολα. Είχα και στο παρελθόν δύσκολες στιγμές και από αυτές πάντα προσπαθούσα να μάθω και να κάνω το καλύτερο. Και αυτό προσπαθώ να κάνω και τώρα», δήλωσε αρχικά ο «Άλε» στο «Sky Sport» και πρόσθεσε για τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα:

«Φυσικά και λυπάμαι που δεν είμαι μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά ήταν μία απόφαση του προπονητή και τη σέβομαι», ενώ ολοκλήρωσε αναφορικά με το μέλλον του: «Δεν ξέρω ακόμα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x