NBA

Τζεντίλε: «Στόχος μου το ΝΒΑ για την ερχόμενη σεζόν»

Το επαγγελματικό μέλλον του Αλεσάντρο Τζεντίλε φαίνεται πως θα είναι μακριά από το Μιλάνο. Ο Ιταλός, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει τη καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε που αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο από το 2011, φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο ενημέρωσης. Το ΝΒΑ, δηλαδή, είναι ο στόχος του για την ερχόμενη σεζόν.

Τα δικαιώματα του διεθνή γκαρντ/φόργουορντ, ανήκουν στους Χιούστον Ρόκετς, που αποκτήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς το 2014, ενώ είχε εκλεχθεί στη 53 θέση του ντραφτ.

Ο Τζεντίλε δήλωσε σε συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο τον στόχο του για την ερχόμενη χρονιά καθώς και για τον προπονητή των Ρόκετς:

«Στόχος μου είναι να παίξω την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ. Ελπίζω πραγματικά να συμβεί. Για μένα ο Μάικ Ντ’ Αντόνι είναι ένας θρύλος του ιταλικού μπάσκετ, ένα παράδειγμα για όλους. Είχα την ευκαιρία να αναπτυχθώ αυτή τη χρονιά και να είμαι ο καπετάνιος ενός σημαντικού συλλόγου όπως είναι η Αρμάνι Μιλάνο και να κερδίσω τίτλους. Αυτό με βοήθησε να βελτιωθώ. Είναι η ιδανική στιγμή για μένα. Θα προσπαθήσω να παίξω εκεί».

Στη συνέχεια ο Ιταλός αναφέρθηκε στο αστέρι των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν:

«Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ένας σούπερ σταρ, ένας από τους καλύτερους παίκτες στο κόσμο. Νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού του, ταιριάζει ακριβώς με τον δικό μου, θέλω μόνο μια ευκαιρία για να πάω και να τον βοηθήσω να κερδίσει παιχνίδια».

Τέλος, ο Τζεντίλε συμπλήρωσε στη συνέντευξή του:

«Το όνειρό μου είναι να παίξω στο Χιούστον με προπονητή τον Μάικ Ντ’ Αντόνι, αν είναι δυνατόν, ο στόχος μου ακόμη είναι να παίξω την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x