Euroleague

Τζέιμς: «Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη διαφορά»

Στη σωστή αντίδραση και αντιμετώπιση του ματς από τον Παναθηναϊκό απέδωσε την άνετη επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πράσινων» τόνισε πως θα ήθελε να υπάρχουν περισσότερα ματς στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, πως πρέπει να κοιτούν τι κάνουν αυτοί πρώτα και πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήταν διαφορετική ομάδα σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Βασκονία για το ματς της Πέμπτης και θεωρεί πως πρέπει να μην τους αφήσουν να πετύχουν εύκολα καλάθια, ενώ «αποθέωσε» τον Γκιστ.

Αναλυτικά: «Κάποιες φορές δεν ξεκινάς καλά, αλλά αντιδράσαμε σωστά, πήραμε τη διαφορά και την κρατήσαμε. Θα ήταν ωραίο να είχαμε κι άλλα ματς να μένουν. Πρέπει να μας νοιάζει μόνο για εμάς και για τους εαυτούς μας.

Η Αρμάνι είχε μια περίεργη σεζόν με τραυματισμούς και αποχωρήσεις. Ήταν διαφορετική ομάδα στο ξεκίνημα συγκριτικά με το τώρα.

Με την Μπασκόνια είχαμε μια ξεχωριστή σεζόν πέρυσι. Είμαι ενθουσιασμένος, θα είναι διασκεδαστικό που θα παίξω εκεί. Πρέπει να τους σταματήσουμε, να μην τους αφήνουμε να βάζουν εύκολα καλάθια. Είναι παρόμοιος ο τρόπος παιχνιδιού τους με πέρυσι. Παίρνουν κάθε χρόνο παρόμοιους παίκτες, παίζουν σκληρά. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις στην έδρα τους.

Ο Γκιστ είναι καλός, μας δίνει κάτι διαφορετικό και στην επίθεση και στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x