Euroleague

Τζέιμς: «Δεν κάναμε τίποτα σωστό»

Στο γεγονός πώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έκαναν τίποτα σωστό σε άμυνα και επίθεση απέδωσε τη συντριβή των «πράσινων» από τη Φενέρμπαχτσε ο Μάικλ Τζέιμς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως θα κοιτάξουν τι έφταιξε και θα βελτιωθούν στα επόμενα ματς. Θεωρεί πως δεν μπήκαν τα σουτ που επιχείρησαν και πως δε γίνεται να παίζεις καλά σε όλα τα σημαντικά ματς, περιμένοντας καλύτερη εικόνα στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Δεν κάναμε τίποτα σωστά στην επίθεση και την άμυνα. Ήταν σαν να μην έρθουμε να παίξαμε. Θα βρούμε τι έφταιξε, θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και θα βελτιωθούμε. Έπρεπε να παίξουμε μπάσκετ, αλλά κάναμε τα πάντα λάθος. Δεν βάλαμε σουτ, δεν εκτελέσαμε το πλάνο σε επίθεση και άμυνα. Ήταν ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια στη σεζόν.

Δεν περιμένεις να παίζεις σε όλη τη σεζόν πολύ καλά. Έχουμε δύο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά, για να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να αφήσουμε το σημερινό ματς πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x