Ελλάδα

Τζέιμς: «Δεύτερο σπίτι μου η Αθήνα και το ΟΑΚΑ»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το λόγο που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάικ Τζέιμς προκάλεσε αίσθηση δίνοντας το «παρών» το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι. Μιλώντας στην «Πράσινη», ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, δεν έκρυψε πως παραμένει δεμένος με την παλιά του ομάδα και την Αθήνα.

«Είμαι εδώ σαν φίλος του μπάσκετ. Σε πολύ κόσμο αρέσει να ταξιδεύει για να χαλαρώσει, εγώ προτιμώ να ταξιδεύω για να δω μπάσκετ. Έχουμε κάποιες μέρες ρεπό, οπότε ήρθα στην Αθήνα. Μου έλειψε η πόλη, μου έλειψε το ΟΑΚΑ και ήθελα να έρθω να δω τον Παναθηναϊκό να παίζει μπροστά στον κόσμο του. Είναι σαν δεύτερο σπίτι μου εδώ, είναι μια πόλη και ένα γήπεδο που ξέρω καλά. Ξέρω ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με συμπαθούν και το ίδιο ισχύει και από τη δική μου πλευρά», ανέφερε ο Τζέιμς.

Όσο για τη μάχη της πρόκρισης, που δίνει και η δική του ομάδα όπως και ο Παναθηναϊκός, είπε: «Σίγουρα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία, είμαστε πολλοί που διεκδικούμε μια θέση στα play offs οπότε όλα είναι ανοιχτά. Ο καθένας έχει ευκαιρία να μπει στην οκτάδα αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x