Με αφορμή το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ένας φίλος του Ολυμπιακού άνοιξε διάλογο με τον Μάικ Τζέιμς στο Twitter.

«Αφαίρεση μισθού επειδή μπορεί να χάσεις το πρωτάθλημα. Αυτό είναι χειρότερο από ακύρωση πτήσης», σχολίασε ο οπαδός αναφερόμενος προφανώς στο ζήτημα που είχε προκύψει με δύο ξένους του Κοροίβου.

«Πώς είναι αυτό χειρότερο;», απάντησε ο Αμερικανός γκαρντ, για να του πει ο οπαδός του Ολυμπιακού: «Το εισιτήριο δεν κοστίζει γύρω στα 1.000 δολάρια; Ο μισθός δεν είναι πολύ μεγαλύτερος; Και ο λόγος είναι πολύ άσχημος. Τιμωρία επειδή μπορεί να χάσετε από μια ομάδα; Συμβαίνει πάντα, έτσι είναι το μπάσκετ. Αν είναι να "κόβονται" οι μισθοί, γιατί να μην μπαίνουν όροι επίτευξης στόχων στο συμβόλαιο του παίκτη;».

Ο Τζέιμς σε αυτό το σημείο τόνισε: «Δεν ξέρω πού πηγαίνεις με 1.000 δολάρια, αλλά δεν κοστίζει τόσο ένα εισιτήριο και εγώ δεν θα τιμωρηθώ», δίχως να ξεκαθαρίσει αν το είπε θεωρώντας σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα ή πως ο ίδιος δεν θα δεχτεί τέτοια τιμωρία.

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ