Ευρώπη

Τζέιμς: «Με την έλευση του νέου κόουτς έπρεπε να ενωθούμε και το κάναμε»

Στις αλλαγές που έχει φέρει η έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ντελρόι Τζέις.

Στην νέα εποχή που έχει μπει η ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και την έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ντελρόι Τζέιμς.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ υποστήριξε πως μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όλοι στην Ένωση αντιλήφθηκαν πως πρέπει να ενωθουν και να δοθεί μεγαλύτερη βάση στο ομαδικό πνεύμα, κάτι που έγινε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο match programme του παιχνιδιού με την Βενέτσια:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά τη νίκη επί της Εστουντιάντες: «Δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και στην Μαδρίτη, και αγώνα με τον αγώνα, θα έχουμε όλο και πιο πολλές πιθανότητες για την πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αισθάνομαι ότι με τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, άπαντες έχουμε συγκεντρωθεί στο να παίξουμε απλό μπάσκετ. Παίζοντας απλό μπάσκετ, πετυχαίνεις τους στόχους σου, δεν χρειάζεται τίποτα εξεζητημένο και αυτό έχουμε βάλει ως βάση στα δύο τελευταία ματς που δώσαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι θα πορευτούμε. Και πιστέψτε με, θα τα καταφέρουμε».

Για τις εμφανίσεις του στα τελευταία ματς: «Θέλω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό, να κάνω το παιχνίδι μου και να κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ. Και ο κόουτς Μανωλόπουλος όταν ήταν, και ο κόουτς Σάκοτα τώρα, μου έχουν πει να αγωνίζομαι δυνατά και να παίζω σκληρή άμυνα. Αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε αγώνα για το καλό της ομάδας μου».

Για το τι άλλαξε με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο: «Όλοι συνειδητοποιήσαμε μετά την έλευση του νέου κόουτς ότι πρέπει να ενωθούμε και να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στο ομαδικό πνεύμα. Αυτό κάναμε, συγκροτηθήκαμε και απλά παίζουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».

Για το τι γνώριζε για τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Εκτός του ότι είναι ο πατέρας του Ντούσαν, ξέρω ότι είναι προπονητής που αξίζει το σεβασμό μας και ξέρω ότι έχει κατακτήσει το τελευταίο πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Επίσης, υπήρξε προπονητής πολλών φίλων μου σε άλλες ομάδες στο παρελθόν».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ στον «τελικό» με την Βενέτσια: «Η Βενέτσια είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει έφεση στο σουτ. Πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνά μας και επιθετικά να είμαστε όπως στα τελευταία ματς. Όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x