Euroleague

Τζέιμς: «Προτιμώ να κερδίζουμε πιο εύκολα»

Μπορεί ο ίδιος να έγινε ήρωας με το τρίποντο της νίκης, αλλά ο Μάικ Τζέιμς προτιμά ο Παναθηναϊκός να κερδίζει πιο εύκολα από ό,τι το ματς με την Ούνιξ.

Το δικό του τρίποντο λύτρωσε τον Παναθηναϊκό και απέτρεψε μια οδυνηρή ήττα. Ο Μάικ Τζέιμς, ωστόσο, θα αντάλλαζε τον τίτλο του ήρωα για μια λιγότερο ψυχοφθόρα νίκη από αυτή απέναντι στην Ούνιξ.

«Ελπίζω να κερδίζουμε πιο εύκολα και να μην ξαναπεράσουμε κάτι αντίστοιχο. Ωραίο είναι να λες ‘τι ωραία που κερδίσαμε, έστω κι έτσι’, αλλά προτιμώ να μη φτάνουμε σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην «Πράσινη».

«Δεν αξίζαμε τη νίκη βάσει της απόδοσής μας, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε άλλα ματς και δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε, ενώ για το λόγο που Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός είπε: «Είχαμε δύο εβδομάδες να παίξουμε στην Ευρωλίγκα και βγήκαμε λίγο από το ρυθμό και τη ρουτίνα μας».

Όσο για τις οδηγίες για την τελευταία επίθεση; «Η εντολή ήταν να πάρω την μπάλα εγώ ή ο Νικ. Αρχικά είχα στο μυαλό μου να κάνω διείσδυση, αλλά όλοι έκλεισαν προς τα μέσα, γι’ αυτό και σούταρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x