Ελλάδα

Εκτός για 6-8 εβδομάδες ο Τζέιμς!

Ισχυρό πλήγμα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο Μάικ Τζέιμς χειρουργήθηκε στο χέρι και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για 1,5-2 μήνες.

Πολύ άσχημα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς στο χέρι ( βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού) αποδείχτηκε σοβαρός.

Ο Αμερικανός γκαρντ χειρουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Υγεία» από τον Θανάση Κονίδη και παρότι δεν έχει πειραχθεί κάποιο νεύρο, εκτιμάται πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 1,5-2 μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Τζέιμς δεν χάνει μόνο την εκκίνηση του πρωταθλήματος και το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και 5-6 αγωνιστικές στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ίσως, δε, να χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα (18/11).

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως ο Τζέιμς Φελντέιν θα ενεργοποιηθεί για το ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων, ενώ ουδείς μπορείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κινηθούν οι «πράσινοι» για έναν πλέι μέικερ από την ξένη (ή κοινοτική) αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x