Ελλάδα

Τζόκοβιτς: «Μεγάλη τιμή μου έκαναν Ίβκοβιτς και Ολυμπιακός»

Ενθουσιασμένος που βρέθηκε στο ΣΕΦ, ως καλεσμένος στο φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε και τον Ολυμπιακό.

Πολύ χαρούμενος που ήταν στο ΣΕΦ και παρακολούθησε το φιλικό που έγινε προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον σούπερ σταρ του τένις να ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για την τιμή που του έκανε.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με κάλεσε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ίβκοβιτς είναι καθηγητής και δάσκαλος για όλους του αθλητές στη Σερβία. Είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους προπονητής, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο. Μπορεί να μην παίζω μπάσκετ, αλλά είμαι φίλος του αθλήματος. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για αυτό το όμορφο καλωσόρισμα», δήλωσε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ερυθρόλευκη φανέλα που του έκαναν δώρο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι:

«Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την τιμή που μου έκανε. Μου αρέσει πολύ το μπάσκετ. Πολλοί παίκτες και προπονητές έχουν κάνει μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τώρα, είμαι εδώ, ως καλεσμένος του Ίβκοβιτς, όπου κάθομαι δίπλα στον Ομπράντοβιτς και τον Τζόρτζεβιτς και μόνο ότι μιλάω μαζί τους, είναι μία εξαιρετική εμπειρία για μένα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Δεν είμαι παίκτης μπάσκετ, αλλά σε κάθε αθλητή αρέσει και θέλει να παίζει σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ».

Τέλος, για το πότε θα είναι έτοιμος να μπει ξανά στα κορτ: «Είμαι καλά. Η διαδικασία πηγαίνει σιγά σιγά. Το πρώτο τουρνουά που θα λάβω μέρος είναι το Αυστραλιανό Όπεν. Τώρα, κάνω προπονήσεις και είμαι δίπλα στην οικογένειά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x