Euroleague

Τζόνσον-Όντομ: «Όπως με Παναθηναϊκό κόντρα στην Χίμκι»

Ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός προκειμένου να πάρει τη νίκη κόντρα στην Χίμκι, σύμφωνα με τον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Πολύ μεγάλο χαρακτήρισε ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Χίμκι, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

«Είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας που μας δίνει πλεονέκτημα. Πρέπει να κάνουμε ό,τι ζητήσει ο προπονητής μας και να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερα», δήλωσε αρχικά ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα:

«Πιστεύω πως είναι θέμα ενέργειας. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια, όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να διευκολύνουμε το παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να έχουμε ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x