Ελλάδα

Τζόουνς: «Ευκαιρία για όλους μας το Κύπελλο»

Ως μια καλή ευκαιρία αντιμετωπίζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Τζαμάλ Τζόουνς.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ για:

-το χθεσινό ματς: «Το διασκέδασα! Πάντα τα μεγάλα παιχνίδια τα διασκεδάζω και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Παίξαμε με την κατάλληλη ενέργεια, πήραμε τη νίκη και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Ήταν μια ωραία μέρα!».

-τις νίκες με Ναντέρ και ΑΕΚ που ήρθαν με δραματικό τρόπο: «Είναι δύσκολο να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά το συνηθίζουμε, πρέπει να το συνηθίσουμε. Είχαμε δύο σκληρά και «κλειστά» παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα. Ήταν πολύ καλό που πήραμε τις δύο νίκες, θα είναι καλό αν κερδίσουμε και τώρα εκτός έδρας, που αν το κάνουμε θα είναι η πρώτη μας νίκη, μακριά από το γήπεδο μας».

-τον τραυματισμό που πέρασε: «Έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα, για να νιώσω καλά με το κορμί μου. Τώρα που νιώθω καλά, αρχίζω και παίζω καλύτερα».

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο χθες: «Ήταν κάτι ωραίο. Εκτιμούμε πολύ τους φιλάθλους μας, σημαίνουν πολλά για εμάς, για να μας δώσουν έξτρα ενέργεια. Ήταν καλό που εμφανίστηκαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν».

-την κατάκτηση ενός τίτλου: «Είναι μια ευκαιρία για όλους μας. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε έναν τίτλο, αλλά ο ημιτελικός στο Κύπελλο, είναι το Φεβρουάριο. Μέχρι τότε υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο, είναι κάτι συναρπαστικό για εμάς και τους φιλάθλους μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε».

-το παιχνίδι με την Όπαβα την Τρίτη: «Χρειαζόμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με 0-3 στο BCL, κάτι που δεν ήταν καλό και πρέπει να παίρνουμε νίκες στη διοργάνωση τώρα. Πρώτα από όλα, πρέπει να πάρουμε την πρώτη, εκτός έδρας νίκη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x