Ευρώπη

Τζόρτζεβιτς: «Δεν έψαξα ποτέ άλλοθι και δικαιολογίες»

Για την πορεία της Σερβίας μίλησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας ότι παρά τα προβλήματα, δεν παραπονέθηκε ποτέ και πρόσθεσε ότι οι «πλάβι» μπορούν να ξεπεράσουν τις παραδοσιακές δυνάμεις πλέον.

Με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του, ενώ δήλωσε πως η Σερβία μπορεί να εκμεταλλευτεί την αποχώρηση παικτών από τις Γαλλία, Λιθουανία και Ισπανία για να φτάσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Σερβίας: «Φτάσαμε στο όνειρο. Πιέσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά χάσαμε στον τελικό. Μας έλειψε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, που δεν ήταν μαζί μας. Μας έλειψε γιατί είναι μέλος μας και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά. Θα χρησιμοποιήσουμε την αλλαγή γενιάς στη Γαλλία ή τις αλλαγές παικτών στην Ισπανία και τη Λιθουανία. Πρόκειται για ομάδες που στο πρόσφατο παρελθόν πήραν μετάλλια. Δεν έψαξα ποτέ άλλοθι και δικαιολογίες, ούτε στους τραυματισμούς, ούτε σε τίποτα. Δεν σκοπεύω να το κάνω ούτε στο μέλλον»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x