Ελλάδα

Τζόρτζεβιτς: «Τα παιδιά είναι ενωμένα παρά τις φήμες»

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό παραμένει οικογενειακό παρά τα όσα ακούγονται για την εικόνα της ομάδας και το μέλλον ορισμένων παικτών, όπως ανέφερε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τι είπε για το ενδεχόμενο προσθήκης.

Παρά τα μεταγραφικά σενάρια, τις φήμες για ορισμένους και την κατάσταση στην ομάδα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε πως άπαντες εντός Παναθηναϊκού παραμένουν ενωμένοι.

Παράλληλα, έδειξε ικανοποιημένος από την γενική εικόνα των παικτών του κόντρα στο Ρέθυμνο (επισημαίνοντας 2-3 πράγματα που δεν του άρεσαν), μίλησε για την επιστροφή Διαμαντίδη και άφησε τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά πιθανή ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρτζεβιτς

«Κάναμε σοβαρή προσέγγιση. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση από πλευράς τραυματισμών, αφού ο Χαραλαμπόπουλος αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Πάβλοβιτς έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Διαμαντίδης είναι εκτός προπονήσεων.

Τουλάχιστον είχαμε τον Μποχωρίδη απ' τον πάγκο για να βρει ρυθμό. Αλλά απαιτείται καλύτερη κατάσταση γι' αναμετρήσεις υψηλότερου επιπέδου. Είδα καλά πράγματα στην άμυνα, ιδίως απ' τον Παπαγιάννη, στην ταχύτητα στα πόδια, βελτιώνεται σ' αυτό, είναι πολύ συγκεντρωμένος, χρησιμοποιεί αλλιώς το κορμί του, το 'χει δουλέψει, του το ζητήσαμε, του εξηγήσαμε πως μπορεί να το κάνει. Όλοι όσοι έπαιξαν πολύ τις προάλλες, έπαιξαν λιγότερο τώρα κι αυτό καλό από φυσικής κατάστασης. Αλλά πρέπει η ενέργειά μας να 'ναι σε υψηλό επίπεδο.

Από αύριο (2/2) θα 'χουμε και τον Χέινς, θα προσδώσει ενέργεια κι αθλητικότητα, τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Ο Καλάθης έκανε καλή εμφάνιση, είχε καλές επιλογές, καλή πάσα κι έδωσε ρυθμό. Μετά από ένα δύσκολο μήνα έδειξε τι παίρναμε απ' αυτόν μέχρι και την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις.

Δε μ' άρεσαν τα λάθη (18), σίγουρα. Το ποσοστό στα τρίποντα δεν ήταν καλό (10/28τρίπ.), αφού αρκετά ήταν ελεύθερα σουτ, όπως αυτά των Γκιστ & Φώτσης, αλλά τουλάχιστον δεν τα εκβίασαν και κάτι είναι κι αυτό».


Για την κατάσταση του Διαμαντίδη: «Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας κόντρα στην Τσεντεβίτα. Δεν ήταν καλά σήμερα (1/2). Προσπάθησε. Θα προσπαθήσει κι αύριο (2/2). Δε θα τον πιέσουμε, ξέρει καλύτερα το κορμί του. Θα δούμε. Ημέρα με την ημέρα…».

Για το αν σκέφτεται άλλη προσθήκη: «Θα δούμε, έχουμε χρόνο. Αν βρεθεί ο κατάλληλος... Το καλύτερο πράγμα σ' αυτή την ομάδα είναι η ομοιογένεια. Παρά τις όποιες φήμες, τα παιδιά είναι ενωμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x