Ελλάδα

Τζόρτζεβιτς: «Τώρα σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στα πολλά χαμένα σουτ απέδωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο «Σάλε» τόνισε πως η ομάδα του έκανε καλή δουλειά, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ πλέον το μυαλό όλων είναι στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της. Ήταν ένας πραγματικό παιχνίδι Ευρωλίγκας. Και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι διότι χάσαμε. Ούτε σε μένα ούτε στους παίκτες μου μας αρέσει να χάνουμε. Με τόσα προβλήματα και τόσα πολλά ταξίδια ήρθαμε στη Μόσχα και χάσαμε στο ένα σουτ από την ΤΣΣΚΑ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε καλή δουλειά. Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε πολύ δύσκολα ταξίδια. Μέσα από τα φιλικά που δώσαμε έχουμε μάθει πολλά σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε αρκετά λέι απ. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί όπως είδαμε και σήμερα το ματς κρίθηκε στον πόντο. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν είπε: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες κορυφαίου επιπέδου. Και οι δύο παίξαμε με ένταση ως το τέλος παρά την κούραση και τα προβλήματα. Παίξαμε σκληρά και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και νικήτρια αναδείχθηκε η ΤΣΣΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x