NBA

Ύμνοι Μάτζικ για Αντετοκούνμπο: «Μία μέρα θα οδηγήσει τους Μπακς στο πρωτάθλημα»

Με άκρως αποθεωτικά και κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο θρύλος του ΝΒΑ και πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον.

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Μάτζικ Τζόνσον!

Ο θρύλος του ΝΒΑ και νυν πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς αποθέωσε στο ESPN τον «Greek Freak», λέγοντας πως μπορεί να βάλει στον… χάρτη τους Μπακς, αλλά και πως μία ημέρα θα οδηγήσει την ομάδα του Μιλγουόκι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, του «μαγικού κόσμου».

«Έχει καλό χειρισμό της μπάλας και πασάρει σωστά. Όμως, παίζει και πάνω από την στεφάνη, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω εγώ. Αλλά, από το πώς καταλαβαίνει το παιχνίδι, το μπασκετικό του IQ και πως δημιουργεί προϋποθέσεις για σουτ στους συμπαίκτες του. Είναι κάτι που μοιάζουμε. Μπορεί να κατεβάσει μπάλα, να πασάρει και να κάνει παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει βασικός στο All Star Game, γιατί το αξίζει. Και θα γίνει MVP, πρωταθλητής… Ο τύπος αυτός θα βάλει τους Μπακς στον χάρτη. Και πιστεύω ότι θα τους δώσει το πρωτάθλημα μία μέρα», ήταν τα λόγια του θρύλου του ΝΒΑ, σε ερώτηση για τις ομοιότητες που έχει ο Giannis μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x