Euroleague

Ύμνοι Μπογκντάνοβιτς: «Θρύλος ο Σπανούλης, κέρδισε το σεβασμό ο Ολυμπιακός»

Ο σπουδαίος Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς υποκλίθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας πως έχουν λόγω εμπειρίας πλεονέκτημα έναντι της Φενέρμπαχτσε για τον τελικό.

Αποθεωτικά σχόλια έκανε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη. Ο άσος της Φενέρμπαχτσε δεν δίστασε να χαρακτηρίσει… ελαφρώς φαβορί τους «ερυθρόλευκους» λόγω εμπειρίας.

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν λάβει μέρος σε πολλά Final Four και πολλούς τελικούς. Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά», τόνισε ο Σέρβος άσος.

«Ο Σπανούλης είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας και έκανε πάλι στον ημιτελικό ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x