Euroleague

Ύμνοι Χίκμαν για Σπανούλη: «Απολαμβάνω να βλέπω και να μαθαίνω από εκείνον» (video)

Απόλαυση, αλλά και… μάθημα είναι για τον Ρίκι Χίκμαν να βλέπει τον Βασίλη Σπανούλη να αγωνίζεται, όπως δήλωσε ο γκαρντ της Μπάμπεργκ στο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Ρίκι Χίκμαν, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας. Ο γκαρντ της Μπάμπεργκ τόνισε πως απολαμβάνει να βλέπει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καθώς μαθαίνει πολλά από εκείνον, ενώ θυμήθηκε τα… όργια που έκανε ο «Kill Bill» στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Final Four του Λονδίνου το 2013.

«Θα έλεγα τον Σπανούλη του Ολυμπιακού. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που θέλω να παρακολουθώ και να μαθαίνω. Τον παρακολουθώ αρκετά όπως και πολλούς παίκτες, αλλά απολαμβάνω να βλέπω τον συγκεκριμένο. Έχει τη λύση για κάθε άμυνα και είναι ένας από αυτούς που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά από την άμυνα, τα πικ εν ρολ και ξέρει πώς να κερδίζει φάουλ. Πιθανότατα να είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης σε αυτό», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ της Μπάμπεργκ για το ποιος παίκτης είναι ο «ήρωάς» του στην Ευρωλίγκα και πρόσθεσε:

«Θυμάμαι στον τελικό του Final Four κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. 2013 Λονδίνο), όπου είχε μηδέν πόντους στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσε το ματς με 22. Τέτοιες στιγμές είναι που ξέρεις ότι είσαι κλειδωμένος και σκληρός πνευματικά και έτσι μπορείς να επιστρέψεις δυναμικά ύστερα από ένα ημίχρονο που δεν έχεις παίξεις καλά και παίρνεις το παιχνίδι, σχεδόν μόνος σου για την ομάδα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x