Ευρώπη

Υπάρχουν ακόμη ελπίδες στη Σερβία για Νέντοβιτς!

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο για τον Νεμάνια Νέντοβιτς να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο και να είναι σε θέση να βοηθήσει τη Σερβία στο Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής ομάδας!

Ακόμη ελπίζουν στη Σερβία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς!

Σύμφωνα με τον γιατρό της εθνικής ομάδας, Γκάγκο Ραντοβάνοβιτς, η πορεία της αποθεραπείας του γκαρντ της Ουνικάχα Μάλαγα, για το πρόβλημα που έχει στον ώμο, πηγαίνει πολύ καλά και έτσι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προλάβει το Ευρωμπάσκετ.

«Θα πρέπει να δούμε σε τι βαθμό έχει αποθεραπευτεί ο ώμος του, ώστε να αποφασίσουμε. Το σημαντικό είναι πως στην φυσική εξέταση, ο Νέντοβιτς νιώθει ήδη καλύτερα, ενώ μπορεί να κάνει με τον ώμο του καλά τις κινήσεις και στο επιτρεπτό όριο. Ωστόσο, για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα, εκκρεμεί μόνο να δούμε και τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας που θα κάνει», δήλωσε στη «Zurnal» ο γιατρός της Σερβίας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Ραντούλιτσα και Τεόντοσιτς:

«Το πρόβλημα που έχει ο Ραντούλιτσα στο γόνατο δεν είναι σοβαρό. Κάνει θεραπείες και θα περιμένουμε τη μαγνητική του. Από την άλλη, ο Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από ένα χρόνιο πρόβλημα και του βγαίνει μετά από κούραση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x