Ευρώπη

Υπέγραψε με τη FIBA ο Άρης!

Η συμφωνία του Άρη με τη FIBA είναι πλέον γεγονός, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη, να υπογράφει τη Δευτέρα (21/3) συμβόλαιο με την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ για το Champions League.

Στο Champions League του μπάσκετ θα συμμετέχει και με τη… βούλα ο Άρης, την επόμενη σεζόν! Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, ήταν τη Δευτέρα (21/3) στο Παρίσι και υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο με την παγκόσμια ομοσπονδία.

Αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να αγωνίζεται ο Άρης από την προσεχή σεζόν στη νεοσύστατη διοργάνωση, ο Νίκος Λάσκαρη δήλωσε: «For the love of Basketball (μτφ: Για την αγάπη μας για το μπάσκετ)» και πρόσθεσε: «Επιλέξαμε το Champions League για την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό και την μεγάλη προοπτική που έχει».

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων» ανέβηκε στο βήμα (κατόπιν σχετικής πρόσκλησης των μελών της FIBA) και μίλησε για εσωτερικά ζητήματα της λίγκας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι μία: «διάφανη διοργάνωση που θα μπορέσουν να αναδειχθούν νέοι παίκτες, νέα ταλέντα και θα αναμετρώνται οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, υπέγραψε σήμερα (21/03) στο Παρίσι pre-contract με την FIBA για το “Champions League”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x