Ελλάδα

Υπέγραψε ο Ελονού και έρχεται για ΑΕΚ

Ο Τσινεμέλου Ελονού έστειλε υπογεγραμμένο προσύμφωνο στην ΑΕΚ και σήμερα αναμένεται στην Αθήνα. Αν περάσει τα ιατρικά θα υπογράψει. Τι γίνεται με γκαρντ.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Τσινεμέλου Ελονού. Ο Αμερικανός με νιγηριανές ρίζες σέντερ έστειλε χθες υπογεγραμμένο προσύμφωνο και σήμερα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και το κανονικό του συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θέλουν να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση του 29χρονου άσου, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος και είναι χωρίς ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν. Πάντως ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση περιμένοντας εδώ και καιρό πρόταση από την Ευρωλίγκα, που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Ο Ελονού θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιούρε Ζντοβτς και είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ακόμη και την Τετάρτη κόντρα στη Σάσαρι στην Ιταλία. Σίγουρα πάντως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Άρη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σκέψη για απόκτηση γκαρντ. Αν αυτό το θέμα προχωρήσει, ο Νίκολα Ιβάνοβιτς θα δοθεί δανεικός, πιθανότατα στη Μέγκα Λεκς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x