Ευρώπη

Υπέγραψε στη Λοκοτίβ Κουμπάν ο Κατσικάρης!

Ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Έλληνα προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Κράσνονταρ!

Επιστρέφει στη Ρωσία ο Φώτης Κατσικάρης! Οι διαπραγματεύσεις με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν είχαν αίσιο τέλος και έτσι ο 49χρονος προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών (1+1+1), σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ.

Η ρωσική ομάδα, λοιπόν, επιμένει… ελληνικά, καθώς μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα εμπιστεύεται τον πάγκο της στον μέχρι πρότινος κόουτς της Μούρθια, αλλά και του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, όπου τον πρώτο χρόνο θα λάβει –βάσει συμβολαίου- 350.000 δολάρια.

Ο Φώτης Κατσικάρης επιστρέφει στη Ρωσία ύστερα από δέκα χρόνια, όταν τη σεζόν 2005/06 είχε καθίσει στον πάγκο της Ντινάμο Αγίας Πετρούπολης. Μάλιστα, το 2012 είχε συμφωνήσει να αναλάβει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, για το Ευρωμπάσκετ του 2013, ωστόσο εξαιτίας κάποιων εξωγενών παραγόντων η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε και έτσι παραιτήθηκε χωρίς καν να κάνει την πρώτη του... προπόνηση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x