Ελλάδα

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ: Στον Παναθηναϊκό ο Μπουρούσης!

Αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό θα έχει το σίριαλ του Γιάννη Μπουρούση. Έτοιμος να υπογράψει ο 33χρονος σέντερ, πιθανώς ΧΩΡΙΣ οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η «βόμβα» του καλοκαιριού «σκάει». Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες στο συμβόλαιό του ΔΕΝ θα μπει όρος που να επιτρέπει στον 33χρονο σέντερ να φύγει για το ΝΒΑ μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία (αντίστοιχο όρο, μέχρι τις 5/8, έχει και ο Μάικ Τζέιμς).

Ο διεθνής άσος είχε εξ αρχής δώσει το λόγο του στους «πράσινους» πως στην Ευρώπη θα αγωνιστεί μόνο σε αυτούς, αλλά ήθελε και ίσως ακόμη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να κάνει πράξη το απωθημένο του να παίξει στο ΝΒΑ. Οι Σπερς φαντάζουν η πιο ρεαλιστική του πιθανότητα (μετά και την αποχώρηση του Τιμ Ντάνκαν από την ενεργό δράση), ωστόσο δεν βιάζονται να πάρουν απόφαση, ενώ φημολογείται πως τις τελευταίες ώρες οι Γουόριορς έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x