Ελλάδα

Τεστ χωρίς «Παπ» στο Ηράκλειο για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ντέιβιντ Μπλατ τον γιο του, Ταμίρ.

Δύο δυνατά τεστ θα δώσει ο Ολυμπιακός στο τουρνουά του Ηρακλείου που αρχίζει σήμερα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 20:30 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (ΣΠΟΡ FM 94,6 και COSMOTE Sport 4) στα «Δύο Αοράκια» σε ένα χρήσιμο, όσο και ιδιαίτερο τεστ για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Χρήσιμο γιατί οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με πολύ πιο πλήρη σύνθεση σε σχέση με τα φιλικά στη Μάλαγα, όπου απουσίασαν ο ασθενής Γουίλιαμς-Γκος και οι διεθνείς Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Βεζένκοφ, Στρέλνιεκς και Τίμα. Και ιδιαίτερο γιατί ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα τεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του αντιμέτωπος με τον γιο του, Ταμίρ.

Εκτός μάχης για τους «ερυθρόλευκους», που αναμένεται να έχουν πάνω από 2.000 φιλάθλους στο πλευρό τους στα «Δύο Αοράκια», θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου, που λόγω οστικού οιδήματος θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες. Πάντως με σχεδόν πλήρη σύνθεση θα αποκομίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για το νέο Ολυμπιακό.

Ο αντίπαλος δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Πέρα από τον 21χρονο βραχύσωμο γκαρντ που θα αντιμετωπίσει τον πατέρα του, η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League έχει αξιόλογο υλικό. Στον πάγκο της βρίσκεται ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Όντεντ Κάτας, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι γηγενείς Λιόρ Ελιγιάχου, Μπαρ Τίμορ και Γιόγκεφ Οχαγιόν, αλλά και γνώριμοι ξένοι όπως ο παλιός σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού Τζέιμς Φελντέιν, ο γκαρντ Τζέι Κόβαν Μπράουν που πέρασε από ΑΕΚ και ΚΑΟΔ και ο σέντερ Τζος Όουενς που έπαιξε επίσης στην «Ένωση».

Στον άλλο αγώνα (18:00) τίθενται αντιμέτωπες η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη με τη Γαλατάσαραϊ και μία από τις δύο αυτές ομάδες θα είναι αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x