Ελλάδα

Ώρα πρόκρισης στο «αντίο» της Καλτσίδου

Μόνο νίκη θέλει η Εθνική Γυναικών στην Κοζάνη απόψε κόντρα στο Ισραήλ.

Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται απόψε (17:00, ΕΡΤ2) στην Κοζάνη το αδιάφορο Ισραήλ στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019.

Η ελληνική ομάδα θέλει τη νίκη πάσει θυσία ελπίζοντας πως η Πορτογαλία θα κάνει την έκπληξη και να επιβληθεί της Μ. Βρετανίας (21:00), προκειμένου η Εθνική να πάρει χωρίς άγχος το εισιτήριο για τα τελικά. Σε περίπτωση που δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά μπορεί να πάρει το εισιτήριο ως μια από τις έξι καλύτερες δεύτερες των γκρουπ, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων και παιχνιδιών που θα διεξαχθούν αργότερα. Μάλιστα είναι χρήσιμο να έρθει η νίκη σήμερα με διαφορά, καθώς θα μετρήσουν όλα σε πιθανή ισοβαθμία και για να αποφύγει να είναι μια από τις δύο δεύτερες που δεν θα πάνε στα τελικά.

Ο αποψινός αγώνας έχει ιδιαίτερη αξία γιατί είναι και ο τελευταίος της Στέλλας Καλτσίδου με το εθνόσημο. Η 35χρονη φόργουορντ γράφει τον επίλογο σε μια πορεία που άρχισε το 2001 και κατέγραψε ήδη 148 συμμετοχές με 1.605 πόντους.

Βαθμολογία
1. Μεγάλη Βρετανία 9 (4-1)
2. Ελλάδα 8 (3-2)
3. Ισραήλ 7 (2-3)
4. Πορτογαλία 6 (1-4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x