Ελλάδα

Χ. Μαρκόπουλος: «Είμαστε υπερήφανοι, δε μας δικαίωσε το αποτέλεσμα»

Στην υπερηφάνεια για την εμφάνιση και στο άδικο του αποτελέσματος στάθηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα της Δόξας Λευκάδας από το Λαύριο.

Ο τεχνικός των Επτανήσιων χαρακτήρισε δύσκολη τη βραδιά για την ομάδα του και θεωρεί πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν αγχωμένοι και «σφιγμένοι», όμως όταν μίλησαν στα αποδυτήρια πάλεψαν και έχασαν στις λεπτομέρειες. Πιστεύει πως διδάσκουν πολιτισμό στα παρκέ και περιμένει βελτίωση στη συνέχεια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάστηκαν από τη φυγή του Ουέλς.

Αναλυτικά: «Νομίζω ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Είναι σαν ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Η μία είναι ότι πρέπει να έχουμε υπερηφάνεια για την προσπάθειά μας, για τους παίκτες μας και για αυτό που έκαναν μέσα στο γήπεδο και κατέθεσαν την ψυχή τους. Η άλλη είναι το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν μας δικαίωσε.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αγχωμένοι, "σφιγμένοι", γιατί το ‘πρέπει’ μας κυρίευσε. Νομίζω στο ημίχρονο μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα, συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του. Το παιχνίδι πήγε σε κάποιες λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα δεν είναι πάνω σε εμάς.

Όταν είχα έρθει εδώ πέρα, το πρώτο πράγμα που είχα πει είναι ότι ήρθα σε ένα μέρος το οποίο έχει βγάλει πολλούς ανθρώπους που έχουν παράγει πολιτισμό. Εμείς κάθε ημέρα θα προσπαθούμε για το ίδιο, να παράξουμε πολιτισμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια συγκινητική προσπάθεια κι ελπίζω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε για τους κόπους που έχουμε κάνει.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του κι εμείς συνεχίζουμε για να δούμε πώς θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

Όχι, νομίζω δεν έπαιξε ρόλο αυτό η φυγή του Ουέλς. Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και συσπειρωμένη. Πρώτη φορά παίξαμε αυτήν την άμυνα σε σαράντα λεπτά διάρκειας. Απλά νομίζω ότι το ‘πρέπει’ του αποτελέσματος και ότι δεν βρήκαμε ρυθμό για κάποιες καλές προϋποθέσεις που κάναμε για σουτ και δεν ευστοχήσαμε μας δημιούργησε περισσότερο άγχος.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αναδομήσουμε την ομάδα, έτσι όπως έγιναν όλα ξαφνικά. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν, αλλά θέλουμε να είμαστε σταθεροί σε αυτό που ζητάμε και το οποίο θα μας βοηθήσει σε όλη τη σεζόν με τον τρόπο που θέλουμε εμείς, οπότε δεν έχω να σας ανακοινώσω τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x