Ελλάδα

Χ. Μαρκόπουλος: «Εμείς σήμερα χαιρόμαστε»

Χαρούμενος με τη νίκη του Κοροίβου Αμαλιάδας επί του Πανελευσινιακού δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε τη γρήγορη επιστροφή της ομάδας από την Ελευσίνα στην Α1.

Στην ενέργεια που έβγαλε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, απέδωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος τη νίκη επί του Πανελευσινιακού, με τον Έλληνα κόουτς στη συνέχεια να εύχεται στην ομάδα της Ελευσίνας να επιστρέψει το συντομότερο στην Α1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Μαρκόπουλος:

«Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί ερχόμασταν από μια μεγάλη διακοπή. Γνωρίζαμε πως η Ελευσίνα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα εμφανιστεί πολύ δυνατή. Στο πρώτο ημίχρονο πραγματικά έλεγξε το παιχνίδι όπως το ήθελε, έβρισκε πάντα την κατάλληλη επιλογή, είχε εξωπραγματικά ποσοστά που ήταν προϊόν πολύ καλών επιλογών και ενώ εμείς προσπαθούσαμε στην επίθεση η άμυνα μας δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Στο δεύτερο βγάλαμε περισσότερο ενέργεια στην άμυνα, κάποιοι παίκτες κλειδιά της Ελευσίνας κουράστηκαν και μπορέσαμε μέσα από την άμυνα να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στα κρίσιμα τελευταία λεπτά είχαμε σωστές επιλογές και νομίζω το τέλος ήταν ίδιο με το παιχνίδι του πρώτου γύρου που εμείς είχαμε το άγχος.

Παρ’ όλο που δεν είναι δουλειά μου εγώ θέλω να μιλήσω για την Ελευσίνα και να της ευχηθώ τα καλύτερα γιατί της αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Τα τελευταία χρόνια έδειξε και με το ήθος που έχει αλλά και την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργεί πως αξίζει να είναι εδώ. Εμείς σήμερα χαιρόμαστε, είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά νομίζω πως μπήκαν οι βάσεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα
».

Από την πλευρά του, ο Σάσα Βασίλιεβιτς δήλωσε: «Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα όπως σε συμπαίκτες, προπονητές και στον κόσμο μας για αυτήν τη νίκη σήμερα. Επίσης θέλω να συγχαρώ την Ελευσίνα που παλεύουν από την αρχή του πρωταθλήματος χάνοντας τρία με τέσσερα παιχνίδια στον πόντο αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο κυρίως αμυντικά αλλά κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι όσο αφορά την άμυνα στο δεύτερο. Εύχομαι στην Ελευσίνα να παίξει καλό μπάσκετ την επόμενη χρονιά και να επιστρέψει γρήγορα στην Α1 γιατί εδώ μέσα η ατμόσφαιρά είναι φοβερή και αρέσει σε όλους τους παίκτες να παίζουν μπάσκετ σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x