Ελλάδα

Χ. Μαρκόπουλος: «Ο πιο τυχερός και ψύχραιμος»

Θέμα τύχης και ψυχραιμίας ήταν η νίκη του Κοροίβου επί του Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί εμείς προερχόμασταν από μια μεγάλη επιτυχία και δεν ξέραμε πώς να παρουσιαστούμε και η ομάδα του Απόλλωνα ήταν πολύ βελτιωμένη στο προηγούμενη παιχνίδι. Ο πιο τυχερός και ψύχραιμος θα νικούσε. Έτυχε εμείς να πάρουμε διαφορά στην παράταση και νικήσαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξή του και τους παίκτες μου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», ανέφερε ο προπονητής των νεοφώτιστων και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Βετούλα. Είχαμε συνεργαστεί στον Άρη και θέλει μεγάλα κότσια να παίρνεις μια ομάδα από τη Β’ Εθνική και μέσα σε δύο χρόνια να παίζεις την πηγαίνεις στα πλέι οφ και να περνάς και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Απόλλωνας είναι παράδειγμα για εμάς και θέλουμε να δημιουργήσαμε φέτος μια καλή βάση για να έχουμε στα επόμενα χρόνια ανάλογες πορείες. Είχαμε μια ομάδα ειδικών συνθηκών και ήταν σημαντικό να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή κατηγορία. Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

Ο εξαιρετικός σήμερα Σάσα Βασίλιεβιτς επισήμανε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να συγχαρώ το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη, καθώς και να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη στήριξή του σήμερα. Ο Απόλλων είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με καλή σεζόν αν εξαιρέσουμε τα τελευταία παιχνίδια και το γεγονός πως έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου τα λέει από μόνο του. Είμαστε μια νέα ομάδα, είχαμε τραυματισμούς και χάσαμε και κάποιους Αμερικανούς μας μέσα στη χρονιά. Παρά τις αρκετές ήττες στις λεπτομέρειες, δεν τα παρατήσαμε, συνεχίσαμε να δουλεύουμε και η αλήθεια πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ άλλαξε την τύχη μας και ήρθαν πολύ καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x