Euroleague

Χάντερ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Να μείνει ανεπηρέαστος από την ατμόσφαιρα του Final 4 και να μπει να κάνει το παιχνίδι του, θα πρέπει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ.

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μπουν στο παρκέ και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οθέλο Χάντερ:

«Είναι ένα άλλο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε από τον κόσμο, τα Μέσα και διάφορα άλλα. Απλά θα πρέπει να παίξουμε. Όταν μπούμε στο παρκέ, θα είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν νομίζω πως θα υπάρχουν εκπλήξεις αύριο. Είμαστε και οι ανταγωνιστικές ομάδες, είμαστε και οι δύο καλές ομάδες και φέτος είμαστε στο 1-1 στα μεταξύ μας παιχνίδια. Και οι δύο θα βγούμε να παίξουμε σκληρά και ο καλύτερος θα νικήσει. Πέρασαν λίγες μέρες από το τελευταίο ματς για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x