Ευρώπη

Χάντερ: «Πιο χαλαρά στη Ρεάλ απ’ ότι στον Ολυμπιακό»!

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος τόνισε πως περιμένει λιγότερη πίεση στη «βασίλισσα» από αυτή που είχε όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό!

Εμφανώς χαρούμενος με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Οθέλο Χάντερ, με τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να τονίζει πως είναι μαθημένος στη μεγάλη πίεση, ύστερα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό!

«Είμαι πολύ αθλητικός και δουλεύω σκληρά. Μου αρέσει να δίνω τα πάντα για να παίρνω τη νίκη και πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα. Το ρόστερ είναι μεγάλο, αλλά πιστεύω πως θα βρω τον ρόλο μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Οθέλο Χάντερ ως παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης για να προσθέσει:

«Αυτή η μεταγραφή σημαίνει πολλά για μένα, γιατί είναι μία νέα σελίδα στην καριέρα μου, σε μία μεγάλη ομάδα και μία όμορφη πόλη».

Και συνέχισε ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού: «Έχουμε μεγάλους παίκτες και βλέποντας τις νέες μεταγραφές θα γίνουμε μία μεγάλη ομάδα. Πιστεύω πως εδώ η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό ήσουν… υποχρεωμένος να νικήσεις. Και εδώ πρέπει να παίρνεις νίκες, αλλά τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Στους φίλους της Ρεάλ θέλω να πω να είναι έτοιμοι και να περιμένουν από μένα καλά παιχνίδια και εντυπωσιακά καρφώματα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x