Ελλάδα

Χάινς στο sport-fm.gr: «Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ο Ρόμπερτς»

Ο πρώην συμπαίκτης του Μπράιαν Ρόμπερτς, νο1 μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού για τη θέση του πλέι μέικερ, Κάιλ Χάινς, μίλησε στο sportfm.gr για τις δυνατότητες του 31χρονου παίκτη.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις επόμενες ώρες την απάντηση του Μπράιαν Ρόμπερτς ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη θέση «1».

Ο Αμερικανός με πολυετή θητεία στο ΝΒΑ, έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από την τριετία 2009-12 από τη Μπάμπεργκ, όπου εκεί για μία σεζόν, υπήρξε συμπαίκτης του Κάιλ Χάινς.

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αγωνίστηκε στη συνέχεια στον Ολυμπιακό, μίλησε στο sportfm.gr για τα χαρακτηριστικά του Ρόμπερτς και το τι θα προσδώσει στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» σε περίπτωση που τον υπογράψουν.

Συνέντευξη στο Νίκο Ζέρβα:

-Κάιλ, πες μας δύο λόγια για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, όπως τον έζησε στη Μπάμπεργκ και γενικότερα για τις δυνατότητές του:

«Είναι πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Εντός και εκτός παρκέ. Ήταν ένας από τους καλύτερούς συμπαίκτες στην καριέρα μου. Στη Μπάμπεργκ έκανε εξαιρετικές σεζόν, ενώ ήταν πολύ χρήσιμος και ξεχώρισε στις ομάδες του ΝΒΑ που αγωνίστηκε. Είναι πολύ δυναμικός σκόρερ και δεν φοβάται να πάρει το κρίσιμο σουτ στο τέλος. Επίσης, μπορεί με την είσοδό του στο παρκέ να αλλάξει τον ρυθμό ενός αγώνα».

-Πιστεύεις πως θα είναι καλό δίδυμο με τον Σπανούλη στην περιφέρεια;

«Θα ταιριάξει πολύ καλά με τον Σπανούλη. Νομίζω πως είναι πολύ καλό συμπλήρωμα ο ένας για τον άλλον».

-Γνωρίζεις πως ο Ολυμπιακός έχει στο πλάνο του να παίζει καλή άμυνα. Ο Ρόμπερτς μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτό;

«Είναι καλός αμυντικός, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι το δυνατό του σημείο. Δεν αμελεί όμως τα καθήκοντά του στην άμυνα. Μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του αλλά και για τους συμπαίκτες του. Το κυριότερο, είναι πως είναι πολύ ανταγωνιστικός παίκτης και αν ο Ολυμπιακός τον υπογράψει θα έχει πετύχει μία πολύ καλή προσθήκη» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x