Euroleague

Χάινς: «Έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά στα Final 4»! (video)

Ασήμαντη θα είναι η πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη φετινή Ευρωλίγκα εάν δεν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο στο Βερολίνο, όπως δήλωσε ο Κάιλ Χάινς στο sportfm.gr.

Ο καλύτερος αμυντικός της φετινής Ευρωλίγκας μίλησε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Βερολίνο, Γρηγόρη Ποζιό, λίγο πριν την προπόνηση της ΤΣΣΚΑ ενόψει της αυριανής (13/5) μάχης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στον ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι όλη η ομάδα του είναι 100% συγκεντρωμένη στο στόχο , ενώ δήλωσε ότι η καλή εικόνα της ρώσικης ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν κατακτήσει το τρόπαιο.

Δείτε όσα δήλωσε ο Κάιλ Χάινς στην κάμερα του sportfm.gr:

- Για 5η φορά στο Final 4, το έχεις κερδίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά όχι με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ:

«Κάθε χρόνο είναι το ίδιο. Όλοι μας κάθε χρόνο κάνουμε σκληρή προπόνηση και παίζουμε τα παιχνίδια και ο τελικός προορισμός μας είναι να κερδίσουμε και να φτάσουμε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη την ομάδα το να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος μας στόχος και για αυτό έχουμε έρθει εδώ».

- Η ΤΣΣΚΑ έχει διανύει μια καλή χρονιά αλλά εδώ παίζονται όλα σε ένα παιχνίδι, ποια θα είναι τα στοιχεία που θα σας δώσουν την πρόκριση στον τελικό;

«Και αύριο τελικός είναι. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η συγκέντρωση και η ψυχολογία. Στην πρόσφατη ιστορία έχουμε δει πάρα πολλά να συμβαίνουν στα παιχνίδια του Final 4. Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι τελικός. Μόνο αν βγούμε στο γήπεδο με αυτή τη νοοτροπία θα μπορέσουμε να περάσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλά και για τα 40 λεπτά. Κάθε κατοχή μετράει, κάθε ριμπάουντ, κάθε χαμένη και κάθε πόντος είναι σημαντικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

- Ο Ομπράντοβιτς είπε ότι η ΤΣΣΚΑ έχει τον καλύτερο παίκτη, τον καλύτερο σκόρερ αλλά και τον καλύτερο αμυντικό, άρα υπάρχει τρόπος να χάσει;

«(Γέλια) Φυσικά και υπάρχει έτσι είναι το μπάσκετ. Είναι μόνο ένα παιχνίδι, μπορεί να είχαμε μια πολύ καλή σεζόν και μια φανταστική πορεία στο Top 16 αλλά αυτό δεν έχει σημασία αν δεν μπορέσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε αρχικά αύριο αλλά και γενικώς την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x