Euroleague

Χάινς: «Γι' αυτό το λόγο είναι από τους καλύτερους ο Σπανούλης»

Το λόγο που ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ αποκάλυψε ο παλιός του συμπαίκτης στον Ολυμπιακό, Κάιλ Χάινς, σε συνέντευξή του.

Μόνο καλά λόγια έχει να πει ο Κάιλ Χάινς για τον παλιό του συμπαίκτη στον Ολυμπιακό, Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος την Πέμπτη (03/11, 21:00) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς η ΤΣΣΚΑ θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ.

Ο φόργουορντ/σέντερ της ομάδας της Μόσχας σε συνέντευξή του στο «eurohoops» αποκάλυψε το λόγο που ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά είναι από τους καλύτερους παίκτες: «Είναι πανέξυπνος και δάσκαλος για όλους, ακόμα και για τον εαυτό του! Είχε τραυματισμούς που του κόστισαν, ωστόσο πλέον είναι υγιής κι έχει διαρκώς νέα κίνητρα. Αν κοιτάξεις τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία, θα παρατηρήσεις πως πάντα δημιουργούν κίνητρα για τους εαυτούς τους, παρά τα όσα έχουν πετύχει στην καριέρα τους. Αυτό ακριβώς είναι ο Σπανούλης!» είπε γεμάτος θαυμασμό για τον γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Ωστόσο, ο Χάινς έπλεξε και το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην «Αρκούδα», Μίλος Τεόντοσιτς, λέγοντας πως είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από όλους: «Ο Μίλος βλέπει τα πάντα πριν καν συμβούν στο παρκέ! Έχει ένα τεράστιο και πηγαίο ταλέντο στην αντίληψη του παιχνιδιού και στις κινήσεις των συμπαικτών και των αντιπάλων του. Κάνει τρελές πάσες! Πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, επειδή δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να περάσει από το μυαλό του. Μετά από τόσα χρόνια που παίζουμε μαζί, είμαι έτοιμος. Ωστόσο, πάντα προσέχω, ώστε η μπάλα να μη μου έρθει στο κεφάλι»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x