Euroleague

Χάινς: «Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου»

Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά του Κάιλ Χάινς, όπως δήλωσε ο Αμερικανός μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Χαραγμένο στη μνήμη, αλλά και στην καρδιά του, είναι για τον Κάιλ Χάινς το πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Αμερικανός μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από κάθε πλευρά απέναντι σε μία ομάδα που δεν παραιτείται ποτέ και αρνείται να χάσει ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως έδρας, στην οποία αγωνίζεται. Διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ρισκάρει με τις αλλαγές στην άμυνά του και εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή που είχαμε κοντά στο καλάθι κερδίζοντας κάποια φάουλ», δήλωσε αρχικά ο Κάιλ Χάινς στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για τον Ολυμπιακό, αλλά και τη σχέση που έχει μαζί του: «Σίγουρα πιστεύω στον Ολυμπιακό, αφού πάντα, όσο και αν είναι το ρεκόρ τους, παλεύουν μέχρι τέλους και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και θυμάμαι με πολύ όμορφα συναισθήματα τις στιγμές και τις νίκες που έζησα με αυτή την ομάδα. Θέλω να πετύχω τα ίδια πράγματα με την ΤΣΣΚΑ και ελπίζω πως ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x