Ευρώπη

Χάκετ «μέσα», Τζεντίλε και Μπαρνιάνι εκτός στην Ιταλία!

Τους 19 παίκτες που αποτελούν την προεπιλογή της Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο Ετόρε Μεσίνα! Στη λίστα είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, όχι όμως οι Αλεσάντρο Τζεντίλε και Αντρέα Μπαρνιάνι.

Την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Ιταλίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε ο Ετόρε Μεσίνα.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» κάλεσε 19 παίκτες και στη λίστα είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, όχι όμως οι Αλεσάντρο Τζεντίλε και Αντρέα Μπαρνιάνι. Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προγραμματισμένη για τις 21 Ιουλίου στο Μιλάνο, όπου η προετοιμασία θα διεξαχθεί στη Φολγκάρια (22-28/7).

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή, ωστόσο ο Μεσίνα αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία, ενώ από την άλλη ήταν σχεδόν γνωστό πως οι Τζεντίλε και Μπαρνιάνι δεν θα λάμβαναν κλήση στην εθνική.

Αναλυτικά η λίστα της Ιταλίας αποτελείται από τους: Αμπάς, Αραντόρι, Ρόσι, Μπελινέλι, Μπίλιγκα, Τσέρβι, Τσιντσαρίνι, Κουζίν, Ντατόμε, Ντέλα Βάλε, Φιλόι, Φλακαντόρι, Γκαλινάρι, Χάκετ, Μέλι, Πάσκολο, Τονούτ, Βιτάλι και Τζερίνι. Από ‘κει και πέρα, κλήθηκαν και πέντε παίκτες που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και συγκεκριμένα οι: Μπερνς, Καντί, Φοντέκιο, Ιανούτσι και Μορέτι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x