Ευρώπη

Χάκετ: «Θα είναι ξεχωριστό για μένα που θα παίξω στην Αθήνα»

Χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά και γεμάτος… συναισθήματα λόγω της θητείας του Ολυμπιακό, δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ ενόψει της συμμετοχής της Ιταλίας στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Ιδιαίτερα… συναισθήματα θα προκαλέσει στον Ντάνιελ Χάκετ η επιστροφή του στην Αθήνα και την Ελλάδα, λόγω της συμμετοχής του στο τουρνουά «Ακρόπολις» με την Ιταλία.

«Στην Αθήνα θα δώσουμε το τελευταίο μας τεστ πριν των υποχρεώσεών μας στο Ευρωμπάσκετ, στο Ισραήλ και γι’ αυτό θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτά τα τρία ματς. Οι Σερβία, Ελλάδα και Γεωργία είναι ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά πολύ δυνατές σωματικά. Για μένα, θα είναι ιδιαίτερο συναίσθημα που θα παίξω κόντρα στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες, καθώς τους είχα συμπαίκτες, ενώ ξέρω και το μεγάλο πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είναι εντυπωσιακό, αφού θα γίνει σε ένα “καυτό” μέρος όπως είναι ο ΟΑΚΑ», ήταν τα λόγια του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της Μπάμπεργκ.

Από τη μεριά του, ο Ετόρε Μεσίνα δήλωσε για το «Ακρόπολις»: «Οι Σερβία και Ελλάδα είναι ομάδες τοπ επιπέδου, ενώ η Γεωργία είναι εκ των αντιπάλων μας στον όμιλο του Τελ Αβίβ. Θα είναι ένα τεστ για να διορθώσουμε τα θέματα που προέκυψαν στα δύο τελευταία παιχνίδια με Βέλγιο και Γαλλία, αλλά και να εφαρμόσουμε πράγματα που δοκιμάζουμε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο Κάλιαρι».

Η Ιταλία ταξίδεψε στην Ελλάδα με 15 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Χάκετ, Ντέλα Βάλε, Μπελινέλι, Αραντόρι, Φιλόι, Μπίλιγκα, Μέλι, Πάσκολο, Κουζίν, Τσέρβι, Τσιντσαρίνι, Αμπάς, Μπάλντι Ρόσι, Μπερνς και Ντατόμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x