Ελλάδα

Χάκετ: «Τιμή μου που μοιράστηκα το παρκέ με τον Διαμαντίδη»

Μεγάλη τιμή που έπαιξε αντίπαλος με τον Δημήτρη Δηιαμαντίδη, ένιωσε ο Ντάνιελ Χάκετ όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στη NOVA, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στον Γιώργο Πρίντεζη για τον χαμό του πατέρα του.

Μεγάλο… fair play από τον Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε, μεταξύ άλλων στη NOVA, πως ήταν τιμή και ευλογία του που έπαιξε στο ίδιο παρκέ με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Γιώργο Πρίντεζη που έχασε τον πατέρα του.

«Ήμασταν στα αποδυτήρια για να δείξουμε τον σεβασμό μας στον τρόπο που πάλεψαν οι αντίπαλοί μας. Ήταν τιμή μου και ευλογία να μοιραστώ το παρκέ με τον Διαμαντίδη.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους οπαδούς μας σε όλη την Ελλάδα. Όλοι μας υποστήριξαν και άξιζαν αυτό τον τίτλο. Τον αφιερώνουμε τον τίτλο και στον Γιώργο, που έχασε τον πατέρα του. Φυσικά, το αφιερώνουμε και σε όλους τους προπονητές. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν για εμάς.

Ήταν απίστευτη μάχη οι τελικοί. Κάθε ματς ήταν μια μάχη. Ήταν τρελό να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ ξανά με σουτ στο τέλος. Αλλά ήταν γραφτό να γίνει έτσι»
, είπε ο Χάκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x